Přejít na menu Přejít na obsah

Móda a hudba

Probuďte ve svém dítěti opravdového rockera!

16. 1. 2015

Redakce

Milujete rockovou hudbu a do vašeho přehrávače byste nevložili nic jiného, než nejlepší desky od Led Zeppelin, Deep Purple nebo německých Scorpions? A proč ve stejné víře nevést taky svoje děti? Zatímco fenomenální vystoupení baskytaristy Johna Paula Jonese ve svém útlém věku zřejmě až tak nedocení, rockové oblečení už jim klidně koupit můžete. Však ještě neumí mluvit, takže vám nemůžou odmlouvat.

Jaké tričko si vzít na párty a jak ho levně koupit?

19. 11. 2014

Redakce

Právě tričko je mnohdy tou nejdůležitější částí našeho oděvu, protože na něj míří oči většiny lidí, kteří se na danou párty vydali. Zatímco boty či kalhoty snadno skryjeme, jelikož jsou mimo zorný úhel přihlížejících, tak tričko nijak nezakryjeme. Tedy pokud si přes něj nechcete ještě vzít mikinu nebo svetr.

Šílenství jménem rockerská kožená bunda

3. 11. 2014

Alice Kopecká

Hodně rockerů si nedokáže představit, že by byli bez rockerské kožené bundy. V dnešní době to však už není znakem hudebního vkusu ale módy. Rockerskou bundu najdeme snad všude. Objevíme ji v klipech a koncertech ale i při procházce po ulici. Její oblíbenost se dostala i do popových sfér. Už to není vyloženě rocková záležitost. Pokud se chtějí rockeři odlišovat, samotná bunda nestačí.

Top 10 nejbizarnějších převleků Lady GaGa

31. 10. 2014

Alice Kopecká

Zpěvačka Lady Gaga je známá spíše za svou výstřednost v módě než za její hudbu. Šokovat. To je nejspíš její hlavní životní motto. Takto si ji zapamatují i starší lidé, kteří o ní slyší v televizi. Její hity jsou sice známé po celém světě, ale je tomu tak hlavně kvůli osobnosti a nikoli kvůli písním. Jste-li populární osoba, vaše díla budou vždy známé a u většiny oblíbené.

Hudební placky aneb Jak to vše kdysi začalo

22. 9. 2014

Vlaďka Tomková

Malé, na první pohled nenápadné, ale přesto si dobyly svět – ano, řeč je o plackách! Kovová či plastová kolečka se špendlíkem na zadní straně patří dnes k běžným módním doplňkům.  Můžete jimi ozdobit jakýkoli kus oblečení a udělat z něj svým způsobem originál. A nejen to. Pomocí placky dává totiž člověk najevo, co se mu líbí a jaké má názory, podobně jako když sdílí své myšlenky na Facebooku.

Jak se obléci na festival jako správný rocker/ka

1. 7. 2014

Jakub Konopka

Ať se nám to líbí nebo ne, celý život se musíme chovat podle určitých pravidel. A co hůře, společnost nám dokonce mnohdy diktuje, jaké oblečení smíme a nesmíme nosit. Ačkoli na ulici může člověk vyjít téměř v čemkoli, s pozváním na slavnostní večeři nebo do divadla se jeho možnosti značně zužují. Muži oblékají košile a saka, zatímco ženy by měly vytáhnout z šatníku elegantní šaty a naopak nesmí zapomenout na silonky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace